ze života AD staveb – květEN 2022

AD stavby - červen

Provedli jsme naše fanoušky pokračováním výstavby bungalovu. Tentokrát jsme se detailně podívali na realizaci podlah – samonivelačním potěrem od firmy Morfico, jejímž jsme certifikovaným partnerem. Tudíž jsme oprávněni si tyto práce realizovat sami. Další příspěvek o realizaci prací na bungalovu byly sádrokartony. Tentokrát Habito SDK na dvojitém roštu.

Další zajímavou akcí byly venkovní schody, kdy bylo zapotřebí prvně původní schody rozebrat a zdemolovat a následně, po úpravě terénu, došlo k pokládce schodů nových. Stávající chodník u schodiště jsme také opravili a došlo i ke značné úpravě terénu v okolí.

Představili jsme vám také našeho nového, velkého pomocníka. Je jím 18t kolový bagr Volvo EW160C. Na naší FB stránce si můžete prohlédnout, jak jsme jej do práce zapojili přímo na stavbách.

Do nové části obce jsme realizovali vodovodní a kanalizační řad a také obkopy pro nově připravovanou silnici. K této komunikaci jsme vybudovali také sjezd z původní silnice. Desítky metrů inženýrských sítí obslouží několik nových domů, které rozšíří stávající obec.

Pokud plánujete výstavbu či rekonstrukci i vy, ať už jde o jednotlivce, obec či město, obraťte se na nás. Jsme spolehlivý partner pro realizace zakázek ve stavebnictví.

Těšíme se na spolupráci,

tým AD stavby